100% OCD

Internet on tulvillaan ”hauskoja” OCD-testejä, jotka mittaavat yleensä sitä, onko ihmisellä silmää yksityiskohdille tai häiritseekö häntä se, että samassa pussissa on erivärisiä nallekarkkeja sekaisin.  Se on vahingollista, vaikka suurin osa ihmisistä varmasti jakaa näitä testejä tietämättömyyttään eikä ilkeyttään. Etenkin tämä alla oleva on viime aikoina osunut silmiini toistuvasti. (Rastin päälle lisäsin minä. Alkuperäinen testi sisältää noin kymmenen vastaavaa kuvaa.)

100% OCD

Laadin vaihtoehtoisen OCD-testin niille, joita nopeat nettitestit viehättävät:

100% OCD

Pakko-oireisuus ei tarkoita pikkutarkkuutta eikä sitä, että ihminen olisi kiinnostunut vaatekaapin värikoodaamisesta tai että hänestä olisi mielekästä pestä kylpyhuoneen lattiaa hammasharjalla keskellä yötä.

”OCD ei ole sairaus, joka häiritsee; se on sairaus, joka kiduttaa.” – J. J. Keeler

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s